1-2 dages levering ✔ Fri fragt fra 500 kr. ✔ Prisgaranti ✔ 90 dages returret ✔ Trustpilot ✪✪✪✪✪

Søg

Kay Bojesenes nye gallerivarer

KAY BOJESENS NYE GALLERIVARER

På trods af at Kay Bojesen tegnede den velkendte Zebra for første gang allerede tilbage i 1935, er de originale skitser alligevel så velbevarede, at de har kunne danne baggrund for to af forårets tre plakatnyheder: Tegningen af Zebraen alene og kulskitsen med flokken af Zebraer. Den sidste og største plakat er skabt af den danske, prisvindende fotografduo Hagedornhagen, som har formået at fange de grafiske zebraer i et kunstfoto, som emmer af både nostalgi og og poesi.

Kay Bojesens nye kunstplakat passer perfekt ind i en af tidens allerstærkeste interiørtrends, litografiet og fotografiet - og skaber...

Trip Trap bliver til Skagerak

Fra den 01.03.2016 finder du alle Trip Trap produkter under navnet Skagerak.

 

Trip Trap by Skagerak

 

 

 

Efter 40 år skifter det velkendte danske design brand Trip Trap sit navn ud med Skagerak. Det nye navn tager officielt over fra den 01.03.2016. Dette meldte virksomheden ud, efter at have gennemgået en længere beslutningsproces.

Det har været en lang og svær beslutningsproces for virksomheden, som alm. direktør Jesper Panduro melder ud til Læs mere

TRÆ-RANGLEN

BARNETS FØRSTE LEGETØJ

Til de alleryngste lanceres en trærangle. Kay Bojesen tegnede tilbage i 1932 sin variant af ranglen.

Ranglens dimension gør den nem at holde om for den lille hånd, mens kuglen i midten af ranglen kan fare frem og tilbage og snurre rundt til glæde for den lille.

Ranglen er lavet i ubehandlet bøgetræ, der ældes med ynde og helt bevidst er holdt farveløst. Kay Bojesen var nemlig af den faste overbevisning, at børns fantasi var nok til at se verden i farver, præcis om han selv gjorde med sin kulørte personlighed.

NY SERIE

TIL DE MINDSTE

Med efterårets børneplaid præsenterer vi et nyt bud på alle børns blødeste bedsteven.

En vendbar plaid i 100% uld i den blødeste kvalitet tegner konturen af Kay Bojesen's allermest elskede design, Aben.Plaiden fås i hhv. rød og blå. Farverne er hentet ud fra Kay Bojesens originale garderfarver blå og rød.

Plaiden kan følge barnet fra liften, til autostolen og barnevognen, mens lidt større børn kan indrette bløde siddepladser med plaiden over ryggen på små træ- og kurvemøbler, til et hyggeligt sengetæppe som barnet kan putte sig i.

STOR NYHED...

TRODS SIN LILLE STØRRELSE

Vi byder velkommen til et nyt kært familiemedlem i Kay Bojesen familien.

Tim den lille kære, udtryksfulde terrier - som blev designet af Kay Bojesen i 1935 - er nu tilbage i familien - genskabt i natur eg og røget eg.

Selvom Tim er et af Kay Bojesens allermindste dyr, er den lille terrier samtidig et af de finest forarbejdede. Det sirlige overskæg, der hører racen til, er udført med stort raffinement i træarbejdet, og hovedet - der kan dreje rundt - gør Tim til et af Kay Bojesens mest udtryksfulde dyr.

Kay Bojesen navngav selv den lille terrier Tim;...

TILLYKKE TIL ÅRETS STUDENTER

KLASSIKER TIL STUDENTEN

Gi' en studentergave, som følger med fra det første kollegieværelse til det fremtidige hjem.

Kay Bojesens familie af trædyr er et populært indslag på gavebordet til alle livets mærkedage – og nu kan du købe studenterhue i rød eller blå, som passer til de fleste af trædyrene. En perfekt personlig gaveidé til sommerens nyudklækkede studenter.

Studenterhuen er skabt i massivt træ med rødt bånd til gymnasiasten og blå kant til handelsstudenten.

Bemærk at huerne også passer på alle sangfuglene, elefanten, gravhunden og bjørnen og samtidig er et fint indslag som gavepynt eller på en langstilket rose.

Læs mere

Inviter en ny ven...

MED TIL PÅSKEFROKOSTEN

Kay Bojesens kanin fra 1957 er et sødt indslag på påskebordet i selskab med æg og påskeliljer.

Skab dit eget lille stilleben som en eye-catching detalje på påskebordet, i vindueskarmen eller udenfor døren som en velkomst til dine gæster.

 

Nyt næbbet medlem i Kay Bojesen flokken

FLYVEKLAR FORÅRSNYHED

Alfred er det nyeste skud på stammen i Kay Bojesen familien og nr. syv i rækken af de populære sangfugle. Alfred er skabt i natureg og røget egetræ og passer ind i tidens bolig- og indretningstendenser, hvor det er naturmaterialerne, der får lov at dominere.

KAY BOJESEN ZEBRA ER NETOP LANDET

NYT FRA SAVANNEN
Zebraen var et af Kay Bojesens første eksotiske dyr, og den fine stribede fyr så dagens lys første gang i 1935. Mange år er gået - men han er stadig lige elsket, og nu er han endelig tilbage i produktion. Han er skabt til at bringe liv og glæde rundt omkrig i hjemmet men også på gavebordet, hvor den er oplagt til alle livets mærkedage - fra barnedåb til konfirmation og til forårets mange bryllupper.