1-2 dages levering ✔ Fri fragt fra 500 kr. ✔ Prisgaranti ✔ 90 dages returret ✔ Trustpilot ✪✪✪✪✪

Søg

Fra den 01.03.2016 finder du alle Trip Trap produkter under navnet Skagerak.

 

Trip Trap by Skagerak

 

 

 

Efter 40 år skifter det velkendte danske design brand Trip Trap sit navn ud med Skagerak. Det nye navn tager officielt over fra den 01.03.2016. Dette meldte virksomheden ud, efter at have gennemgået en længere beslutningsproces.

Det har været en lang og svær beslutningsproces for virksomheden, som alm. direktør Jesper Panduro melder ud til Børsen: ”Selvfølgelig er det en risiko. Men vi tror også, at jo flere gange vi får fortalt, at vi har et nyt navn, og vi stadig er de samme mennesker, jo bedre ender det med at sidde fast. Vi ved godt, det er noget, vi skal arbejde med de næste år. Det er ikke noget, der er gjort på et par måneder."

Kilde: http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/11/133616/artikel.html#ixzz40EHUhXAO

Virksomheden har allerede siden 2000 kørt brandet under navnet Skagerak udenfor Danmark. Dette var et resultat af en strid med norske firma Stokke om navnet Trip Trap.

På Allbuy.dk har du allerede kunnet finde Trip Trap produkterne med tilnavnet Skagerak i en længere periode. Skulle der være spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til vores kundeservice. Se vores store udvalg af Skagerak produkter her -> Skagerak Produkter

Skagerak stolSkagerak skærebrætSkagerak bænk